Η Συνεργασία CORDIA και EVBox λειτουργεί ως μελλοντικός πυλώνας για την ηλεκτροκίνηση.

Συνεργασία CORDIA και EVBox

Η CORDIA αποτελεί μία πρωτοπόρο εταιρεία στο χώρο των ενεργειακών λύσεων και υπηρεσιών. Από το 2017 η Ολλανδική EVBox αποτελεί μέλος του Ομίλου ENGIE και είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και λογισμικού διαχείρισης φόρτισης.

Στην CORDIA δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, σεβόμενοι το περιβάλλον και προωθώντας την εξοικονόμηση ενέργειας. Με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, κάνουμε συνεχώς βήματα προς τη βελτίωση της ενεργειακής κατανάλωσης, έχοντας ως γνώμονα την καθαρή ενέργεια.

Με αυτή τη συνεργασία της CORDIA με την EVBox, έχουμε πλέον φέρει και στη χώρα μας όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες της EVBox, λαμβάνοντας μέρος στις εξελίξεις στο χώρο της ηλεκτροκίνησης και προσπαθώντας να βελτιστοποιήσουμε την ενεργειακή κατανάλωση. Η εταιρεία μας, με την EVBox, προσφέρει πλήρη γκάμα μοντέλων σταθμών φόρτισης για κάθε χρήση, είτε πρόκειται για οικιακή, είτε για επαγγελματική ή δημόσια χρήση.

Κάθε χώρος έχει διαφορετικές απαιτήσεις, για αυτό βρισκόμαστε δίπλα σας με το εξειδικευμένο προσωπικό μας για να μελετήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες σας και να προχωρήσουμε με τη βέλτιστη για εσάς λύση και υπηρεσία.