Ο κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρικών σταθμών φόρτισης και λογισμικού διαχείρισης φόρτισης.

Σχετικά με την EVBox

H EVBox είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής ηλεκτρικών σταθμών φόρτισης οχημάτων και λογισμικού διαχείρισης φόρτισης, έχοντας ενεργή παρουσία σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική και Ασία. Έχοντας εγκαταστήσει περισσότερα από 60,000 σημεία φόρτισης σε περισσότερες από 45 χώρες παγκοσμίως, βρίσκεται δίπλα στον οδηγό, προσφέροντας πρόσβαση σε δίκτυο φόρτισης σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκεται.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 και έκανε την εμφάνισή της όταν ακόμη τα ηλεκτρικά οχήματα ήταν σε πρώιμο στάδιο για την αγορά. Το όραμα της εταιρείας ήταν εξαρχής η δημιουργία ενός σταθμού φόρτισης, ο οποίος θα προσφέρει εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση και θα τον χαρακτηρίζει η ποιότητα και η αντοχή. H EVBox φαντάζεται ένα μέλλον, όπου οι καθημερινές μεταφορές είναι αναπτυγμένες τεχνολογικά, δεν εκπέμπουν ρύπους, είναι αυτόνομες και υποστηρίζονται από ένα «πράσινο» δίκτυο φόρτισης.

Το 2017 η EVBox ενσωματώθηκε στον Όμιλο ENGIE, καθώς αναγνωρίστηκε η ηγετική θέση που κατείχε παγκοσμίως στη συνεχώς εξελισσόμενη βιομηχανία της ηλεκτρικής κινητικότητας. Την ίδια χρονιά, έκαναν την εμφάνισή τους και οι δεύτερης γενιάς φορτιστές και το λογισμικό Everon, προωθώντας ακόμη περισσότερο την ενεργειακή αποδοτικότητα.

Το 2018 η EVBox βραβεύτηκε από τη Bloomberg, μαζί με άλλες 9 καινοτόμες επιχειρήσεις παγκοσμίως, σαν καινοτόμος και πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της καθαρής ενέργειας.