H CORDIA

Η CORDIA δραστηριοποιείται στους τομείς ολοκληρωμένης διαχείρισης εγκαταστάσεων, ενεργειακών υπηρεσιών και ηλεκτροκίνησης και έχει ενεργό παρουσία στην Ελλάδα από το 2000. Σε αυτά τα 20 και πλέον χρόνια  η εταιρεία μας έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη δεκάδων επιχειρήσεων προσφέροντας προστιθέμενη αξία στις υποδομές τους και «peace of mind» στους εργαζόμενους τους. Στην CORDIA δεσμευόμαστε για μια δομημένη προσέγγιση του Facility Management, η οποία εξασφαλίζει τη συμμόρφωση με εφαρμοστέες νομικές, κανονιστικές, συμβατικές ή άλλες απαιτήσεις. Στα πλαίσια της εκάστοτε σύμβασης παρέχουμε ευρεία γκάμα υπηρεσιών οι οποίες κάθε φορά προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη ανάλογα με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Λαμβάνουμε υπόψη τα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις της κάθε εγκατάστασης και των χρηστών αυτής, σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε λύσεις με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των πελατών, τη μείωση των λειτουργικών δαπανών και τη δημιουργία φιλόξενου, ασφαλούς και καθαρού χώρου εργασίας. Σκοπός και κινητήριος μας δύναμη είναι η διαρκής βελτίωση της επίδοσής μας και η προαγωγή της αρχής της βιωσιμότητας στο σύνολο των δραστηριοτήτων μας. Επικεντρωνόμαστε στη συνέργεια μεταξύ των υπηρεσιών μέσω καινοτόμων τεχνολογιών και εξασφαλίζουμε την επιχειρησιακή συνέχεια με ασφαλή και βιώσιμο τρόπο, φιλικό προς το περιβάλλον.

Η ιστορία μας:

Όμιλος CORDIA

O Όμιλος CORDIA είναι ένας πρωτοπόρος Όμιλος, ο οποίος παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Total Facility Management services) καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες εταιρειών του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.  Ο Όμιλος CORDIA απαρτίζεται από τρεις έμπειρες και εξειδικευμένες εταιρείες με ηγετική παρουσία της καθεμίας στον κλάδο της: την CORDIA A.E., την ESA Security Solutions και την SKYMAR Cleaning Services. Μέσα από συνέργειες και ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών, ο Όμιλος έρχεται να δώσει λύσεις σε επιχειρήσεις κάθε είδους, παρέχοντας μοναδικής ποιότητας υπηρεσίες Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Total Facility Management). Διαθέτοντας μια συνεκτική και έμπειρη ηγετική ομάδα, ένα καταρτισμένο και εκπαιδευμένο τμήμα μελετών και τα απαραίτητα τεχνολογικά εφόδια, ο Όμιλος CORDIA συνιστά έναν πολύτιμο συνεργάτη, ικανό να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και να παρέχει τις αποδοτικότερες λύσεις με το καλύτερο κόστος λειτουργίας. Στη λογική «One Stop Shop», ο Όμιλος CORDIA προσφέρει το σύνολο των υπηρεσιών για την τεχνική συντήρηση, την ασφάλεια και τον καθαρισμό κτιριακών εγκαταστάσεων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα εστιάζοντας στην καινοτομία και την τεχνολογία.

Στόχος του Ομίλου είναι να επαναπροσδιορίσει και να αναβαθμίσει την ελληνική αγορά των υπηρεσιών Total Facility Management τα επόμενα χρόνια, προσφέροντας με συνέπεια, σημαντική προστιθέμενη αξία σε όλους τους πελάτες του.

Με τη στήριξη των βασικών μετόχων του, το επενδυτικό ταμείο Smerc και το LATSCO family office της κας. Μαριάννας Λάτση, ο Όμιλος CORDIA αποτελεί έναν ισχυρό και αξιόπιστο συνεργάτη. Με ένα κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 80.000.000 ευρώ το 2022, απασχολεί περισσότερους από 4.000 εργαζόμενους, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους 15 μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα.

Οι αξίες μας

Οι Αρχές της CORDIA αποτελούν σημείο αναφοράς για την εταιρεία και τους ανθρώπους της, μιας και δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές για όλες τις δραστηριότητές της.

Με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την υποστήριξη της οικονομίας χαμηλών εκπομπών άνθρακα, προσφέρουμε ενεργειακά αποδοτικές λύσεις σε ιδιώτες, τοπικές αυτοδιοικήσεις, επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Το πλαίσιο αρχών της Εταιρείας ορίζεται από:

 • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: Αποτελούμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τους Πελάτες μας, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη δημιουργία πόλεων του μέλλοντος, με την εφαρμογή ενεργειακά αποδοτικών λύσεων και προτάσεων.
 • ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ: Η παρουσία μας σε όλη τη χώρα, η τεχνογνωσία, η εμπειρία μας και η επιχειρησιακή μας αριστεία σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς μας κάνουν τους συνεργάτες μας να νιώθουν σίγουροι ότι θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας.
 • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Εφαρμόζουμε καινοτόμες λύσεις στις υπηρεσίες μας ώστε να είμαστε πάντα η πρώτη επιλογή στους τομείς δραστηριότητάς μας.
 • ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ: Στηριζόμαστε στη δύναμη και τις ικανότητες της ομάδας μας και επικροτούμε τη συμμετοχή και την έκφραση απόψεων.

Το όραμα μας

Μια νέα εποχή ξημερώνει στην οικογένεια της CORDIA, μια εποχή που την αρχή της σηματοδοτούν το νέο μας όνομα και η νέα μας υπογραφή – δέσμευση, «Μία εταιρία, όλες οι λύσεις». Στη νέα αυτή εποχή οι νέοι μέτοχοι, η διοικητική ομάδα και το πολυτιμότερο περιουσιακό μας στοιχείο, όλοι οι άνθρωποι που απαρτίζουν το προσωπικό της CORDIA, προχωράμε μαζί για να κάνουμε πράξη το ΟΡΑΜΑ μας: Τη δημιουργία της ισχυρότερης και ποιοτικότερης εταιρίας στον κλάδο του Facility Management στην Ελλάδα.

Από σήμερα, η CORDIA θα είναι δίπλα σας για να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση αξίας, με στόχο να καλύπτει κάθε ιδιαίτερη ανάγκη σας, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις, ενεργειακές υπηρεσίες και λύσεις ηλεκτροκίνησης.

Οι άνθρωποί μας

160 και πλέον εργαζόμενοι στην CORDIA αποτελούν το Ανθρώπινο Δυναμικό μας. Είναι η οικογένειά μας και η κινητήριος δύναμη της εταιρείας μας για την επίτευξη των στόχων μας. Αλλά πάνω από όλα είναι οι άνθρωποί μας,  εκείνοι που πρεσβεύουν τις αξίες μας και φροντίζουν να διατηρούμε την υψηλότερη ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Με απαράμιλλες γνώσεις και εμπειρία ετών, στέκονται δίπλα στους πελάτες μας, υποστηρίζουν τις ανάγκες τους και επιδιώκουν να γίνει η CORDIA η πρώτη επιλογή τους σε ότι αφορά υπηρεσίες Facility Management, ενεργειακές υπηρεσίες και λύσεις ηλεκτροκίνησης. Με την ποιοτική και συνεπή δουλειά μας, προσδοκούμε να κερδίζουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών μας.

Η ομάδα μας

Μέλη Δ.Σ.

 • Νικόλαος Καραμούζης, ως Πρόεδρος του Δ.Σ. μη εκτελεστικό μέλος.
  • Θεόδωρος Μόσχος, ως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.
  • Γεώργιος Δανιόλος, ως Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος.
  • Αθανάσιος Ζαμπάρας, ως μέλος ΔΣ, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
  • Σταύρος Μπλάτσιος, ως μέλος του ΔΣ.
  • Γεώργιος Μαθιός, ως εκτελεστικό μέλος του ΔΣ, Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ESA Security Solutions.
  • Κωνσταντίνος Κουτσουμπέλης, ως μέλος ΔΣ, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
  • Νέλλυ Τζάκου, ως μέλος ΔΣ, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
  • Λεωνίδας Καμπάνης, ως μέλος ΔΣ, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Ομάδα διοίκησης

 • Διευθύνων Σύμβουλος: Γιώργος Δανιόλος
  • Οικονομικός Διευθυντής: Μιχάλης Γεωργουλάκος
  • Διευθυντής Λειτουργίας: Νίκος Κουζινόγλου
  • Διευθύντρια Ανθρώπινων Πόρων: Ανθή Δαγιάση
  • Εμπορικός Διευθυντής: Προκόπης Μήσσιας
  • Διευθυντής Λειτουργίας Energy Sector: Αλέξανδρος Ζαχαράκης
  • Διευθυντής Πληροφορικής & Τεχνολογίας: Νάσος Καρτάλης
phone