Soft Services

Οι Soft υπηρεσίες αποτελούν σημαντικό μέρος της συνολικής εμπειρίας και λειτουργίας μιας εγκατάστασης ή ενός κτιρίου. Επικεντρώνονται στην παροχή υπηρεσιών που επηρεάζουν την άνεση, την υγεία και την ασφάλεια των χρηστών. Περιλαμβάνουν τον καθαρισμό των χώρων εργασίας, τις υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας, τις υπηρεσίες πρασίνου, διαχείρισης αποβλήτων κ.α. Οι Soft services συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ευχάριστου και καθαρού περιβάλλοντος για τους χρήστες με στόχο να κάνουν την καθημερινή τους ζωή στο γραφείο πιο άνετη και ευχάριστη.

Soft Services

Φύλαξη και Συστήματα Ασφαλείας

Στην CORDIA, είμαστε πεπεισμένοι ότι η φύλαξη αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την προστασία και την ασφάλεια σε κάθε επαγγελματικό και ιδιωτικό περιβάλλον. Διαθέτουμε την ευελιξία για να παρέχουμε μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών την κατάλληλη φύλαξη για μόνιμη ή έκτακτη κάλυψη, αναλαμβάνοντας την ασφάλεια σε κάθε χώρο ή περίσταση και προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είτε χρειάζεστε σταθερή φύλαξη για την προστασία των επιχειρηματικών σας χώρων, είτε απρόβλεπτη κάλυψη για έκτακτες καταστάσεις, μπορούμε να προσφέρουμε την ιδανική λύση. Οι συνεργάτες μας θα διασφαλίσουν ότι ο χώρος σας παραμένει ασφαλής και προστατευμένος, παρέχοντας ένα αίσθημα ηρεμίας και εμπιστοσύνης.

Καθαρισμός

Στην CORDIA, διαθέτουμε ένα εξειδικευμένου και έμπειρο προσωπικό για να ανιχνεύουμε και να κατανοούμε τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του κάθε πελάτη με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια. Έχοντας βαθιά επίγνωση του τομέα του καθαρισμού, είμαστε διαρκώς ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις και τις καινοτόμες πρακτικές. Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και έχει ξεχωριστές απαιτήσεις  και είμαστε εδώ για να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις και υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις ανάγκες σας. Μπορείτε να εμπιστευθείτε την ομάδα μας για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας με απόλυτη επαγγελματικότητα και αξιοπιστία.

Συντήρηση Πρασίνου

Προκειμένου να διατηρούμε τους χώρους πρασίνου σε άριστη κατάσταση και να μην υπάρχουν φθορές και απώλειες με την πάροδο του χρόνου, στην CORDIA αναλαμβάνουμε τη συντήρηση των χώρων πρασίνου μέσω εξειδικευμένου προσωπικού. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν τα κάτωθι:

 • Συντήρηση φυτών (κλάδευμα – λίπανση – φυτοπροστασία)
 • Συντήρηση χλοοτάπητα (κοπή – λίπανση – φυτοπροστασία – εξαερισμός)
 • Συντήρηση αρδευτικού δικτύου (ρύθμιση χρόνου άρδευσης ανάλογα με την εποχή, ρύθμιση εκτοξευτήρων και σταλακτών, έλεγχος και αντικατάσταση φθαρμένων εξαρτημάτων)

Επιπλέον, με το προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον απαραίτητο εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε την ανάπλαση χώρων πρασίνου (μελέτη, προμήθεια, επίβλεψη, κατασκευή / διαμόρφωση χώρων πρασίνου & κατασκευή συστημάτων άρδευσης)

Pest Control

Στην CORDIA προσφέρουμε υπηρεσίες Pest Control μέσω έμπειρου εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού. Όλες οι εργασίες γίνονται πάντα από το πεπειραμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, τις ημέρες και ώρες της επιλογής σας. Σε καθεμία από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, ο επιστημονικός υπεύθυνος της εταιρίας μας καθοδηγεί το συνεργείο για την εφαρμογή των εργασιών, ενώ μετά το τέλος των εργασιών εκδίδεται και αποστέλλεται το αντίστοιχο πιστοποιητικό ή βεβαίωση. Οι υπηρεσίες Pest Control της CORDIA περιλαμβάνουν τα εξής:

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ: καταπολέμηση ποντικιών και αρουραίων με έμφαση στην ασφάλεια των ανθρώπων και των μη στόχων ζώα

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ: καταπολέμηση εντόμων, ανάλογα με το είδος του εντόμου  και τις ανάγκες του χώρου του οποίου καλούμαστε να παρέμβουμε

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ: καταπολέμηση επικίνδυνων παθογόνων μικροοργανισμών για τον άνθρωπο χρησιμοποιώντας ειδικά εγκεκριμένα μικροβιοκτόνα σκευάσματα.

ΥΠΟΚΑΠΝΙΣΜΟΙ: καταπολέμηση παρασίτων με την χρήση καπνογόνων (fumigants), «αέρια» τα οποία δεν αφήνουν υπολείμματα μετά τον αερισμό τους, αποκλειστικά με την χρήση φωσφίνης.

ΦΙΔΟΑΠΩΘΗΣΕΙΣ: εργασίες για την προστασία των εγκαταστάσεων από τα ερπετά με χρήση εγκεκριμένων σκευασμάτων από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων.

ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ: υπηρεσία για την προστασία από πτηνά, τα οποία ειδικά όταν βρεθούν σε μεγάλους αριθμούς μπορεί να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα στα σύγχρονα κτήρια.

Catering

Στην CORDIA, έχουμε αναπτύξει ένα ισχυρό και εκτενές δίκτυο εξειδικευμένων πιστοποιημένων συνεργατών προκειμένου να παρέχουμε υπηρεσίες Catering υψηλού επιπέδου σε πελάτες μας στο πλαίσιο συμβάσεων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Total Facility Management). Με τον τρόπο αυτό, καλύπτουμε τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες των εργαζομένων σας ενώ ταυτόχρονα καλύπτουμε τις ανάγκες της εταιρείας σας για την οργάνωση και ολοκληρωμένη κάλυψη των εταιρικών σας εκδηλώσεων. Οι υπηρεσίες Catering περιλαμβάνουν:

 • Παροχή γευμάτων
 • Διαχείριση εστιατορίων & κυλικείων
 • Αυτόματους πωλητές
 • Catering εκδηλώσεων

Help Desk

Το Help Desk (HD) της CORDIA, μέσω των ποιοτικών υπηρεσιών του, εκπροσωπεί και αναβαθμίζει την εικόνα της εταιρείας μας και των Πελατών της.

Οι Πελάτες μας έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία όλο το 24ωρο, 365(6) ημέρες το χρόνο. Όλοι οι χειριστές είναι εκπαιδευμένοι και αξιολογημένοι προκειμένου να έχουν σαφή κατανόηση των υποχρεώσεων (SLAs) και των διαφορετικών επιπέδων προτεραιότητας ανάλογα με την κρισιμότητα κάθε περιουσιακού στοιχείου.

To Help Desk παρέχει:

 • Ορισμένα και αφοσιωμένα άτομα επικοινωνίας.
 • Λήψη κλήσης με αποκλειστικό αριθμό κλήσης.
 • Αδιάλειπτη πρόσβαση, μέσω τηλεφώνου, φαξ, e-mail ή web, για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.
 • Άμεση πρόσβαση στο λογισμικό CMMS.
 • Υποδοχή και ιεράρχηση των αιτημάτων
 • Επίλυση προβλημάτων και διαχείριση πόρων.
 • Παραγωγή στατιστικών και αναφορών για όλα τα περιστατικά.
 • Συντονισμός τεχνικής υποστήριξης.
 • Συντονισμός μεταξύ υπεργολάβων.
 • Αξιόπιστη παρακολούθηση των παρεμβάσεων και follow up
phone