Καλώς ήρθατε στη νέα εποχή της CORDIA, διάδοχο της Engie Hellas..

Καλώς ήρθατε στη νέα εποχή της CORDIA, διάδοχο της Engie Hellas.

Μια εποχή που την αρχή της σηματοδοτεί η νέα μας μετοχική σύνθεση, εταιρική ταυτότητα και επιχειρηματική στρατηγική.

Το νέο μας όνομα και σήμα, CORDIA, και το νέο μας εμπορικό μήνυμα – δέσμευση «μια εταιρεία, όλες οι λύσεις».

Στη νέα αυτή εποχή οι νέοι μέτοχοι, το Επενδυτικό Ταμείο SMERemediumCap, η διοικητική ομάδα και όλοι οι εργα- ζόμενοι της CORDIA, το πολυτιμότερο περιουσιακό μας στοιχείο, προχωράμε μαζί για να κάνουμε πράξη το όραμα και τη δέσμευσή μας: τη δημιουργία της ισχυρότερης και ποιοτικότερης εταιρείας στον κλάδο του Facility Management και των ενεργειακών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Ενισχύουμε περαιτέρω το εύρος των εξειδικευμένων και εξατομικευμένων λύσεων που προσφέρουμε στον τομέα του Total Facility Management και των ενεργειακών υπηρεσιών, λειτουργώντας ως one-stop-shop, προκειμένου να καλύψουμε πλήρως τις εξελισσόμενες ανάγκες της κάθε επιχείρησης και οργανισμού που δραστηριοποιείται στη χώρα. Στηρίζοντας ταυτόχρονα τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και τον περιορισμό του ανθρακικού τους αποτυπώματος.

Μέσα από την πελατοκεντρική μας προσέγγιση και την ποιοτική και συνεπή δουλειά μας, προσδοκούμε να κερδί- ζουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση σας.

Από σήμερα η CORDIA περνάει στην επόμενη μέρα. Ελάτε μαζί μας!

Η CORDIA έχει ενεργή παρουσία στην Ελλάδα από το 2000, κατέχοντας ηγετική θέση στη διαχείριση εγκαταστάσεων και τις τεχνικές και ενεργειακές υπηρεσίες.