Ηλεκτροκίνηση

Η CORDIA γίνεται Certified Partner της GEWISS.

Η CORDIA και η εταιρεία GEWISS ανακοινώνουν με χαρά τη στρατηγική συνεργασία τους με επίκεντρο τους σταθμούς φόρτισης AC και DC της σειράς JOINON. Η GEWISS είναι ένας από τους βασικούς παίκτες στην αγορά κατασκευής λύσεων οικιακού και κτιριακού αυτοματισμού, συστημάτων προστασίας και διανομής ενέργειας, έξυπνου φωτισμού και ηλεκτρονικής κινητικότητας. Η συνεργασία μεταξύ της GEWISS και της εταιρείας μας έχει ως στόχο να φέρει την επανάσταση στις υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) στην Ελλάδα, προσφέροντας μεγαλύτερη  άνεση και βιωσιμότητα στους χρήστες EV. Συνδυάζοντας τους πόρους και τις γνώσεις μας με την αντίστοιχη τεχνογνωσία τους στις ηλεκτρικές λύσεις και τις ενεργειακές υποδομές, θα συνεργαστούμε τόσο σε τεχνικό όσο και σε εμπορικό επίπεδο για να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της σειράς JOINON εδώ:

I-CON
Electric vehicle charging solutions
Ενεργειακές Υπηρεσίες & Φωτοβολταϊκα

Ενεργειακός Έλεγχος A&G Paper.

Ολοκληρώθηκε ο ενεργειακός έλεγχος στο σύνολο των εγκαταστάσεων της εταιρείας A&G Paper. Η διαδικασία του ελέγχου περιλάμβανε επιτόπια αυτοψία στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις, στους χώρους αποθήκευσης και στους χώρους γραφείων σε 3 διακριτές εγκαταστάσεις στο Κρυονέρι Αττικής. Κατά τη διαδικασία του ελέγχου πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρικές μετρήσεις σε συγκεκριμένα σημεία της εγκατάστασης, με στόχο τον κατάλληλο επιμερισμό της καταναλισκόμενης ενέργειας καθώς και την επακριβή κατανόηση της λειτουργίας τους.  Με την ολοκλήρωση του έργου συντάχθηκε και παραδόθηκε αναλυτική έκθεση αξιολόγησης της κάθε εγκατάστασης με εξειδικευμένες προτάσεις βελτιστοποιήσεων.

Ενεργειακές Υπηρεσίες & Φωτοβολταϊκα

Επιθεωρήσεις Συστημάτων Κλιματισμού/Θέρμανσης στην Τράπεζα Πειραιώς.

Πραγματοποιήθηκε η καταγραφή των συστημάτων κλιματισμού και θέρμανσης στο δίκτυο των τραπεζικών καταστημάτων, και στις εγκαταστάσεις μουσείων του πολιτιστικού ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ). Συγκεκριμένα διενεργήθηκε επιτόπια αυτοψία, καταγραφή, αξιολόγηση και έκδοση ΠΕΑ (Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης) των συστημάτων κλιματισμού και θέρμανσης σε 111 εγκαταστάσεις ανά την Ελλάδα. Με το πέρας του έργου η Τράπεζα απέκτησε ολοκληρωμένη καταγραφή των συστημάτων της, καθώς και την αντίστοιχη αξιολόγηση της κάθε εγκατάστασης.

IoT Λύσεις

Εγκατάσταση Ενεργειακών Μετρητών & Ενεργειακής Πλατφόρμας σε Καταστήματα Vodafone σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εγκατάσταση διάταξης ενεργειακών μετρητών σε καταστήματα λιανικής στην Vodafone και εν συνεχεία της παραμετροποίησης της ενεργειακής πλατφόρμας και δοκιμών για ορθές μετρήσεις και στατιστικά αποτελέσματα. Το έργο έρχεται να συμπληρώσει τη στενή συνεργασία μας με τη Vodafone Innovus.

IoT Λύσεις

Εγκατάσταση Ενεργειακών Μετρητών & Ενεργειακής Πλατφόρμας – Energy Management στην εταιρεία Δίρφυς.

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εγκατάσταση διάταξης ενεργειακών μετρητών στη βιομηχανία Δίρφυς  στην Εύβοια και εν συνεχεία της παραμετροποίησης της ενεργειακής πλατφόρμας και δοκιμών για ορθές μετρήσεις και στατιστικά αποτελέσματα. Το έργο έρχεται να συμπληρώσει τη στενή συνεργασία μας με τη βιομηχανία Δίρφυς.

IoT Λύσεις

Εγκατάσταση Ενεργειακών Μετρητών & Ενεργειακής Πλατφόρμας – Energy Management in Pressious Arvanitidis.

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εγκατάσταση διάταξης ενεργειακών μετρητών στη βιομηχανία της Pressious Arvanitidis στη Θήβα και εν συνεχεία της παραμετροποίησης της ενεργειακής πλατφόρμας και δοκιμών για ορθές μετρήσεις και στατιστικά αποτελέσματα. Το έργο έρχεται να συμπληρώσει τη στενή συνεργασία μας με την Pressious Arvanitidis με στόχο την παρακολούθηση των ενεργειακών καταναλώσεων της γραμμής παραγωγής και του γραφειακού χώρου, έτσι ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη ενεργειακή διαχείριση αυτών και η μείωση των καταναλώσεων και του ενεργειακού αποτυπώματος της εταιρείας.

Ηλεκτροκίνηση

Εγκατάστασης Δικτύου Σταθμών Φόρτισης Η/Ο  στις εγκαταστάσεις της εταιρείας L’Oréal στην Αθήνα.

Επιτυχής εγκατάσταση και commissioning δικτύου 4 σταθμών φόρτισης Η/Ο στις εγκαταστάσεις της L’Oréal στην Αθήνα. Η εγκατάσταση συμπεριλαμβάνει και την βαφή των θέσεων με ειδικό stencil. Το έργο πραγματοποιήθηκε με σταθμούς της κατασκευάστριας εταιρείας EVBOX, οι οποίοι υποστηρίζονται μέσω Backend πλατφόρμας από την CORDIA.

Ηλεκτροκίνηση

Εγκατάστασης Δικτύου Σταθμών Φόρτισης Η/Ο  στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Nestlé σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επιτυχής εγκατάσταση και commissioning δικτύου 10  σταθμών φόρτισης Η/Ο στις εγκαταστάσεις της Nestlé,  στα κτίρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Το έργο πραγματοποιήθηκε με σταθμούς της κατασκευάστριας εταιρείας EVBOX, ενώ έχουν ενταχθεί στο Backend της Everon για συνεχή παρακολούθηση από το προσωπικό της Nestlé έχοντας υποστήριξη από το τεχνικό προσωπικό της CORDIA.

Ηλεκτροκίνηση

Εγκατάστασης Δικτύου Σταθμών Φόρτισης Η/Ο  στην Ολυμπία Οδό

Επιτυχής εγκατάσταση και commissioning δικτύου 20  σταθμών φόρτισης Η/Ο στις εγκαταστάσεις της Ολυμπίας Οδού τόσο στις τεχνικές βάσεις όσο και στους σταθμούς διοίκησης της εταιρείας σε όλο τον οδικό άξονα από Αθήνα έως Πάτρα.

Αυτό το έργο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σε έκταση που έχουν υλοποιηθεί με επιτυχία από την CORDIA.  Οι σταθμοί είναι της κατασκευάστριας εταιρείας ABB και ρυθμίστηκαν έτσι ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν στο μέγιστο την προσφερόμενη ισχύ από την υφιστάμενη ηλεκτρολογική υποδομή του πελάτη.

Ηλεκτροκίνηση

Εγκατάσταση Δικτύου Σταθμών Φόρτισης Η/Ο.

Επιτυχής εγκατάσταση και commissioning δικτύου  εννέα σταθμών φόρτισης Η/Ο στις εγκαταστάσεις της Γευσήνους ΑΒΕΕ. Οι σταθμοί είναι της κατασκευάστριας εταιρείας ABB και ρυθμίστηκαν σε DLM Mode ώστε να μπορούν αν υποστηρίξουν την υφιστάμενη ηλεκτρολογική υποδομή του πελάτη.

phone