Τα νέα της οικογένειας CORDIA

Νέα συνεργασία με AkzoNobel

Η CORDIA αναλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού συστήματος στις εγκαταστάσεις της AkzoNobel στην Μάνδρα Αττικής στα πλαίσια του Net Metering. Η CORDIA ανέλαβε το project από την φάση της μελέτης & αδειοδότησης του έργου μέχρι και την επιτυχή ολοκλήρωσή του και σύνδεση με το δίκτυο. Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού, η AkzoNobel, μία από τις ηγέτιδες εταιρίες στον βιομηχανικό κλάδο, θα αποκομίσει σημαντικό όφελος εξοικονομώντας μεγάλο μέρος των χρημάτων που θα χρησιμοποιούνταν για την κάλυψη του συνεχώς αυξανόμενου ενεργειακού κόστους. Ευχαριστούμε πολύ την AkzoNobel για την εμπιστοσύνη.

Νέα συνεργασία με Καλογιάννης-Κούτσικος Α.Ε. (μέλος CAMPARI Group)

Η CORDIA αναλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού συστήματος στις εγκαταστάσεις της Καλογιάννης-Κούτσικος Α.Ε. στην βιομηχανική περιοχή του Βόλου στα πλαίσια του Net Metering. Η CORDIA ανέλαβε το project από την φάση της μελέτης & αδειοδότησης του έργου μέχρι και την επιτυχή ολοκλήρωσή του και σύνδεση με το δίκτυο. Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού, η εταιρεία Καλογιάννης – Κούτσικος Α.Ε., μέλος του πολυεθνικού Ομίλου CAMPARI, θα αποκομίσει σημαντικό όφελος εξοικονομώντας μεγάλο μέρος των χρημάτων που θα δαπανούνταν για την κάλυψη του συνεχώς αυξανόμενου ενεργειακού κόστους. Ευχαριστούμε πολύ την Καλογιάννης-Κούτσικος Α.Ε. (μέλος CAMPARI Group) για την εμπιστοσύνη.

Νέα συνεργασία CORDIA με Όμιλο Σκλαβενίτη

Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τη νέα συνεργασία με τον Όμιλο Σκλαβενίτη που αφορά στην παροχή υπηρεσιών για την πραγματοποίηση ενεργειακών ελέγχων σε κτίρια και καταστήματα της μεγάλης αλυσίδας υπεραγορών. Ευχαριστούμε πολύ τον Όμιλο Σκλαβενίτη για την εμπιστοσύνη του.

Η CORDIA γίνεται Certified Partner της ABB

Η CORDIA, στα πλαίσια της ευρείας συνεργασίας με τον παγκοσμίου φήμης Όμιλο ABB, πρωτοπόρο στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και του αυτοματισμού, επισφραγίζει την πετυχημένη αυτή συνεργασία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης λαμβάνοντας την πιστοποίηση του Certified Partner. Η CORDIA, μέσω δικών της ανθρώπινων πόρων & δομών, έχει τη δυνατότητα να εμπορεύεται, να εγκαθιστά, να συντηρεί και να παρακολουθεί κάθε είδους εξοπλισμό ηλεκτροκίνησης. Ευχαριστούμε πολύ την ABB Ελλάδος για την εμπιστοσύνη.